Despre Emo romanesti,artisti in mizerie si Geenie

Din ce in ce mai multi tineri,cu varste intre 12-16 ani,sunt atrasi de curentul asta,imo [am scris intentionat imo,nu pentru ca nu stiu cum se scrie,dar mutli pronunta "emo",chiar si cei care o ard pe trendul asta,cu toate ca se pronunta "imo"]. Ce sunt defapt acesti copii? Pe cine vor ei sa impresioneze? Cum adica imo fake? Ce fac acesti imo? Ce muzica asculta ei?
Zi de zi vad pe strada tot mai mutli copii(nu imi dau seama daca e baiat sau fata) anorexici,cu jumatate din fata acoperita de un breton intins cu placa la maxim si coclit de gel si spuma de par,tricouri din ce in ce mai penibile,mulate obligatoriu,albe,negre sau roz,cu un maimutoi pe ele,o curea cu tinte,pe deasupra careia(la unele)le ies suncile,Niste pantaloni mulati,jumatate intrati in cur(la baieti),jumatate intrati sub talpa adidasului,cu ace de siguranta si insugne agatate de ei (nu ca ar avea nevoie,da asa e trendu),o duzina de bratari,mai negre,mai cu tinte,mai colorate,mai de haur...si clasica funda rosie sau roz din par,patata de atat fixativ si decolorata de la soare.Dar cel mai mult conteaza atitudinea de imo,ca sa poti sa fii tru. Ca emo,trebuie sa spui la toti ca nu ai fite,sa pari ca si cum n uai avea,insa la o privire mai atenta,cineva care isi spune imo are capul plin de figuri de copil alintat. Si de ce s-ar face cineva imo? Daca intrebi un emolau autentic,o sa-ti spuna ca din cauza problemelor sale...Fratee!!!! Ce probleme sa ai tu la 13 ani? Cand singura ta grija este sa te duci la scoala,si sa faci ce-ti spune mata.Imo vorbesc mereu de sinucidere si de taiatul pe vene,insa niciunul nuare curaj sa o faca(mai sunt si exceptii,care vor sa arate cat de macho sunt ei)...imo se asemana putin cu tiganii aia crestati cu cutitul pe maini,ca si-a pierdut-o pe X,sau ca ii jura razbunare lu Y. Cam asa e si cu imo,daca nu pot face rau cuiva,isi fac rau singuri,apoi pun vreo 2 albume cu 365 de poze pe hi5,siasteapta sa primeasca comentarii. Ei incearca sa para cat mai depresivi,cat mai tristi,pacat ca nu le si iese,ca mentalitatea de cocalar cu creierul infundat de manele nu ti-o poti schimba peste noapte. E bine totusi,ca fiecare poate sa se faca imo cand ii tuna lui mintea,ba chiar multi isi programeaza marea schimbare,ca de exempu cucoana asta: "Hey! Yo!...lasati pe emoisti in pace....sunt prea truuuu!!!!!!!!! Nu sunt emo dar vreau sa devin in vara, imi place foarte molt sa fiu deprimata , sa ma tai, sa ma dau cu oja neagra....ieee... asta e truuu!!!." Nu pot decat sa-i doresc succes in taiatul venelor.
Imo defapt inseamna ael gen de persoane care,de cand se stiu ele,au fost mai retrase,mai sensibile,mai singuratice,care cu greu socializeaza cu cineva,si care incearca sa scape de aceasta problema,si nu se lauda cu defectele ei. Dar,romanii,au inteles totul gresit...multi au icnercat sa fie genul descris de mine mai sus,insa nu au reust,mi se pare normal. Personal,nu cred ca cineva care ar avea probleme de socializare,si-ar lasa bretonul in ochi,adica,un tricou mulat nu te face mai emotiv,nste pantaloni mulati pe cur nu te fac mai sensibil,ci doar mai homosexual. Asa ca,ramaneti fratilor la menelele voastre,nu o mai ardeti hardcore,ca nu iese.
Sunt totusi unele persoane care au trecut de faza asta,si sunt chiar multe...
pitipoance undercover cum le numesc eu,si cam asa arata o schema a evolutiei unui astfel de specimen: Manele->Emo->Pitipoanca undercover->Manele. Pitipoancele undrcover,sunt acel gen de persoane care se cred mai presus de oricine,care in generala o ardeau pe "cichi laca cichi cea",apoi au descoperit melodiile de pe la mtv,gen rhiana,shakira si britney spears...dar dupaia au dat peste rock. Eeeeiii,rock,un fel de rock...un rock asa,mai neRock. Si s-au indragostit de primul constpat care aparea pe la nu stiu ce emisiune gen "Happy hour" sau "Dimineta cu 2 gay" cu o chitara in mana si o freza de fugit de acasa,care tot tragea de 2 acorduri si niste versuri "de dragoste" pe care numai el le intelegea. Gata,dupa faza asta au inceput sa fie "fete simple",se imbarac numai in neglijeuri (de parca ar fi bortoase),incep sa asculte niste trupe de cacat,cum ar fi Coldplay sau Polarkeris18,sau hituri care mai apareau pe la tv,si pe care incuiatii aia le catalogau drept Rock. Bun,acum sunt rockeri si rockerite...da nu rockeri dinaia "pletosi,cu tricuri negre cu satana,si care beau bere la pet"..nu,ei sutn new-rock,asa,un fel de rockeri mai "evoluati"...care sunt preocupati de poezie,de arta,sunt niste artisti neintelesi,si aproape toti sunt pasionati de fotografie. Daca iti fotografiezi cainele cand se pisa sau daca faci poza la un copac pe care s-a pisat un caine,e arta. Numa de tine inteleasa,iar cei care nu iti inteleg "munca" sunt toti niste cocalari sau rockeri complexati. Majoritatea se gasesc pe la liceul de arta,fackeri dinastia cu aere de mari artisti. Ceea ce vor ei defapt,este sa fie cat mai populari si sa atraga cat mai multe priviri si "PssPss-uti"-mentalitate de pitipoanca...dar de ochii lumii,sa nu intoarca capul dupa nimeni,ca doar na,nimeni nu se ridica la nivelul ei de artista neinteleasa.Dupa parerea mea,sunt niste curve.Chiar as putea sa dau si niste nume de astfel de persoane,nu ma opreste nimeni,o sa fac si asta,dar la momentul oportun. Odata ce te-ai hotarat sa nu mai asculti manele,trebuie sa-ti schimbi si vechile obiceiuri,adica nu o sa mai scrii cu "sh,tz,j,k..etc"..o sa scrii si tu corect,ca sa vada lumea ca tu stie sa vorbeste romaneste.Si ca sa pari si mai simpla,dupa fiecare fraza pui un ":)"...in loc de celebrele ":*:*:*:*:*:*:*:*:*" oricarui tip care iti intra in lista. Obligat,osa citesti Twilight,si o sa fii disperata dupa un baietel cu tendinte homosexuale,sa-ti curga belele prind reviste cand il vezi,si sa spui "mama ce bun e".
Multe dintre aceste emo-evolution,aceste Lady Gaga mioritice,frecventeaza pub-uri de oameni culti,acolo unde se aduna "lumea buna a orasului". Unul dintre aceste locuri este cunoscutul
Geenie. Acolose intalnesc toti "artistii" ca sa bea un cocktail,la sfarsit de saptamana. Toti spun ca este bar Rock,insa acolo nu poti sa dai din cap pe Maiden,sau sa bei o vodca pe Korpiklaani. Acolo te duci cand ai prea multi bani,si vrei sa bei doar un suc. Si atat! Intrasem odata pe site-ul localului,era o bautura acre se numea "blow job"...ma intreb cum ceri "vreau un blow job" :)).

Daca vrei sa bei o bere la 330,trebuie sa dai 5 lei (cat costa un pet de 2,5 litri,de aceeasimarca de bere). Dar,tu ca pitipoanca emancipata,normal ca nu o sa bei bere,si nu pentru ca de la 2 gaturi esti praf si incepi sa-ti unduiesti colacii pe mese,si pentru ca tu bei doar coktail,si frappe. Doar esti artista,ce morti masi. Si (ca fata) daca nu ai destui bani la tine,gasesti tu un fraier,un pictoras firav care sa iti faca cinste cu niste frappeuri si seminte (na,pitorecul obicei de a sparge samanta la un pahar de vorba nu se uita),iar mai apoi cu un Blow job (la propriu).

Ceea ce am scris aici este doar o parere personala,nu am dreptul sa interzic nimanui felul lu ide a fi,si prostul gust. Asa ca nu imi sariti in cap (daca citeste cineva chestia asta) ca ce ma freaca pe mine de altii. din partea mea,pot sa moara toti,nu cred ca ar avea cui sa-i para rau de disparitia unor specimene. Daca nu esti multumit de ce am scris,fa o campanie Anti-Crepsley,si bobineaza acolo tot ce te nemultumeste.

Scuzati greselile de scris si space-urile puse unde nu trebuie,dar m-am grabit.

Auf wiedersehen!

3 comentarii:

  1. -
    2 martie 2010 la 07:11

    :)) atat de adevarat
    pacat ca ei nu realizeaza cat de distrusi sunt..

  1. -
    2 martie 2010 la 07:17

    ei sunt emo neintelesi cu probleme
    poarta tricouri cat mai roz si chestii cat mai clipocitoare ca sa-ti sara in ochi..curele de nu stiu ce firma ,cu tinte fara.. cu hello kitty mai nou..(insulta pisicile) bretonul dat cu spuma si pieptanat cu grebla coronite argintii de la gia sau din modern(si mai tru:>) tenisi..8-| all star ca numai un emo ar purta conversi ( :))da..)si...prin asta ei sunt emo
    atragand atentia si laudandu-se cu "problemele" lor :)) mi se pare corect..

  1. -
    2 martie 2010 la 08:07

    deci..(dupa criza)
    Genul şi cultura EMO este un trend care adesea promovează hipersensibilitatea.
    waw..deci a fi emo inseamna sa fii trendy atunci
    pai ce ar fi sa ma trezesc intr-o afurisita de dimineata si sa zic..hmm azi ce e..marti :)) mno hai sa fiu si emo sa fiu trendy sa-l ador pe bill a
    si sa ascult rock :X dar nu rock "satanist" gen metallica sau mettalica ..ca tot aia e nu?:)) hai sa ascult niste manele englezesti americane /de ce neam or fi ele..de la johnas sisters ca de ce sa ascult "grohaieli" led zeppelin jimi hendrix deep purple sau gnr etc etc ..ah stai:-s defapt eu is emo deci nu stiu ce is alea :)) si de ce nu sa-mi cumpar o tona de haine de la mai stiu eu ce firme (dar eu cica am probleme cu familia si cu banii:D) cum sa nu ma cultivez citind o carte..de joc sau twilight :X cum sa nu atrag atentia tuturor prin haine muzica machiaj mai ales (ca a fi emo..de la emotiv :-l nu inseamna ca esti mai timid si retras ..nu domle inseamna sa atragi atentia si sa arati cat esti tu de tare cool 8-| si sa te lauzi cu faptul ca ai o gramada de probleme "adevarate")prin taieturi ca de ce sa nu ma tai pe vene gat glezne (alte idei? ) ca automat a doua zi sa vada lumea si sa intrebe: da ce ai patit?:-s si eu sa incep sa trancanesc :)) dapai daca tot e asa de trendy sa fii emo ia hai sa ma sinucid un pic ca sa fiu si mai la moda si sa apar si la stirile de la ora 5 (..din cauza acelor stiri tata imi spune mereu sa ma feresc de oameni..care inteapa alti oameni :| sau ..in fine:)) )sau sa amenint defapt ca ma sinucid (ca dupaia daca-s mort cum o sa mai fiu in trend ?da azi e marti...si am devenit emo :D de ce? deoarece
    not :|

Trimiteți un comentariu